Nieuw artikel: Oasis® Autocorso Rondella

autocorso auto rondellaNaast de al langere tijd in bloemschikwinkel.nl beschikbare autocorso’s ”rond” en “vierkant” bleek er ook behoefte aan een groter model voor het opmaken van omvangrijke bloemstukken. We hebben daarom de Oasis® autocorso Rondella ook in het programma opgenomen. Deze enigszins afgeplatte halve bol heeft een diameter van bijna 20 cm en een hoogte van  het steekschuim van 9 centimeter. De autocorso’s zijn een zeer handige methode om bloemstukken op bijvoorbeeld een trouwauto te bevestigen. Een bol of blok Oasis® steekschuim zit stevig in een raamwerk bevestigd aan een zuignap. Ook zit in de voet een mechanisme met twee knoppen. Door aan deze knoppen te trekken laat u de (zachte, tegen het krassen) zuignap zich muurvast zuigen. Als het bloemstuk later weer van de auto af moet, duwt u deze zelfde knoppen weer in, en de zuignap laat direct los.

Dit bericht is geplaatst in Nieuw in bloemschikwinkel.nl. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.