Een sieraad voor elk bloemstuk

de pluizenbol, een zeer fraaie decoratiespeld

De decoratiespeld "Pluizenbol", net zo fraai van vorm als de uitgebloeide paardebloem

Met een decoratiespeld kunt u een extra mooie uitstraling geven aan uw bloemstuk, bruidsboeket of andere creatie. We hebben daarom aan onze grote collectie decoratiespelden en parelspelden in Bloemschikwinkel.nl nog twee zeer bijzondere spelden toegevoegd. Door hun vorm en uitstraling zijn zij een sieraad voor elk bloemstuk.

De eerste is de decoratiespeld die wij “Pluizenbol” genoemd hebben. Hij is zilverkleurig, en de kop bestaat uit allemaal kleine, in een bolvorm naar buiten wijzende lusjes van zilverdraadjes. Hierdoor krijg je hetzelfde beeld als bij de bekende pluizenbol van de uitgebloeide paardebloem. De kop is 1,5 cm in doorsnede, de lengte van de speld is 8 cm.

De decoratiespeld saturnus lijkt op een vliegende schotel

De decoratiespeld "Saturnus" lijkt op een vliegende schotel van fijn zilverdraad

De tweede decoratiespeld hebben wij “Saturnus” gedoopt. De grote kop heeft een ronde en sterk afgeplatte vorm, en is samengesteld uit fraai gevlochten zilverkleurig draad. De doorsnede van de kop is 3 cm, de lengte van de speld is 8,5 cm. Deze schitterende decoratiespeld vormt als het ware de kroon op uw werk.

Dit bericht is geplaatst in Nieuw in bloemschikwinkel.nl. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.