Een wel heel bijzondere rijgparel

Bij rijgparels voor ons bloemschikwerk denken we gewoonlijk aan de klassieke ronde gekleurde kralen met een gat er doorheen. In onze winkel met bloemschikmaterialen kunt u deze inderdaad in vele kleuren en maten bestellen. Wij bieden een grote keuze in zorgvuldig uitgezochte kleuren, die zo veel als mogelijk passen bij onze decoratiespelden, gekleurd draad en linten. En u hoeft er niet meteen honderden te kopen, want u kunt ze allemaal in kleine aantallen bestellen. 

een rijgparel in de vorm van een rugbybal

De rijgparel "Flashball" heeft de vorm van een rugbybal

Maar, naast die mooie ronde kralen willen we af en toe wel eens wat anders! Daarom hebben we speciaal een hele bijzondere rijgparel uitgezocht: de flashball. Hij is in alle opzichten een rijgparel: klein, handig en rijgbaar dankzij het gat er doorheen. Maar verder wijkt hij af. Hij heeft de vorm van een rugbybal, is doorzichtig en is versierd met metaaldraad.

Breng variatie aan in uw bloemschikken: probeer de flashball!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Nieuw in bloemschikwinkel.nl. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.