Uitverkoop van bloemschikmaterialen

Uitverkoop van bloemschikmaterialen

Bijzonder voordelige bloemschikmaterialen bij de uitverkoop van Bloemschikwinkel.nl


Bloemschikmaterialen voor zéér lage prijzen.

In dit seizoen start overal de uitverkoop, en ook bloemschikwinkel.nl heeft nu voor u een aantal erg gunstige aanbiedingen voor bloemschikmaterialen.
Hieronder een selectie van ons aanbod. Als u alle materialen wilt zien die wij deze keer aanbieden, kunt u het beste direct naar de pagina “uitverkoop” gaan.

Nu voor € 3,30 Nu voor € 3,95 Nu voor € 3,30
Steekschuim is het meest gebruikte materiaal voor bloemstukken. Het is de basis, en bepaalt zodoende de vorm van het bloemstuk. Daarom gebruiken we bij bloemschikken vaak speciale vormen van steekschuim. Bijvoorbeeld in de vorm van een open hart, zodat je hiermee een bloemstuk in de contouren van een hart kan maken. Daarnaast bestaan er ook steekschuim harten in een dichte vorm om een mooie volle bloemenzee in de vorm van een hart te krijgen. Zie voor voorbeelden ons artikel over een bruidsshow in april 2010. Ook is het bloemstuk op de foto in het midden bovenaan in de kop van dit blog op een dicht hart gemaakt. Wij bieden hier een dicht steekschuim hart, en open steekschuim harten in twee kleuren zeer voordelig aan.
     
Bouillon-effectdraad in 10 verschillende kleuren om uw bloemsierwerk extra mooi te decoreren. Dit zijn drie voorbeelden in de kleuren blauw, fuchsia en goud. Bouillon-effectdraad is een gekronkelde dunne metalen draad, waar het licht op verschillende manieren in weerkaast. Hierom wordt dit materiaal bij het bloemschikken vaak gebruikt om een sprankelend effect te creëren.
Voor elke kleur nu als speciale prijs één rol van 200 gram voor slechts € 7,95
     
Nu voor € 2,60 Nu voor € 4,10 Nu voor € 5,75
Naast de hartvormen bieden wij in deze uitverkoop ook nog andere steekschuim materialen aan. Voorbeelden hier zijn: de table deco quadro, graftakhouders en halve ringen. Het bloemstuk op de foto links bovenaan in de kop van dit blog, is gemaakt op een halve ring van steekschuim.
Dit bericht is geplaatst in Aanbiedingen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.