Bolvaasjes, altijd weer decoratief

Een mooie combinatie van bolvaasjes en natuurlijk materiaal

Een mooi voorbeeld van het gebruik van bolvaasjes: met aluminiumdraad zijn de bolvaasjes aan fraaie takken bevestigd. De ornithogalum (zuidenwind lelie of vogelmelk) die in de bolvaasjes zit, komt op deze manier mooi tot zijn recht.

Deze bolvormige vaasjes zijn door de vorm van de hals uitstekend geschikt om opgehangen te worden. Hiervoor  kan je allerlei materialen gebruiken, zoals wolkoord, aluminiumdraad, gelakt koperdraad of lint. Zeer decoratief als je ze bijvoorbeeld ophangt in de huiskamer voor het raam, of verwerkt in etalagestukken.
voorbeeld gebruik bolvaasje
Maar natuurlijk kan je ze ook in andere bloemstukken verwerken, zoals de foto’s laten zien. Bloemschikwinkel.nl heeft deze bolvaasjes al een tijdje in haar assortiment, maar biedt ze nu ook in grotere hoeveelheden aan.  Per 3 stuks als je er niet zo veel nodig hebt, of per 25 stuks voor het grotere bloemschikwerk. En natuurlijk is het voordeliger om ze per 25 stuks te kopen!

 

bolvaasje 40mm bolvaasje 50mm bolvaasje 57mm
Bolvaasje met diameter 40mm. Verkrijgbaar per 3 of per 25 stuks. Bolvaasje met diameter 50mm. Verkrijgbaar per 3 stuks. Bolvaasje met diameter 57mm. Verkrijgbaar per 3 of per 25 stuks.
Alle bolvaasjes worden verstuurd met breukgarantie!
Dit bericht is geplaatst in Bloemschikmaterialen, Informatie en achtergronden. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.