Over ons

Hallo mede-bloemschikliefhebber,

Welkom op onze weblog.

Wij zijn het team van Bloemschikwinkel.nl, en willen graag met u delen wat wij allemaal meemaken, zien en tegenkomen bij onze speurtocht in de bloemschikwereld. 

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe, inspirerende ideeën en materialen om het bloemschikken voor u nog leuker, mooier en bevredigender te maken. Wij grasduinen regelmatig in het aanbod van de groothandels in Nederland en daarbuiten, wij gaan naar beurzen, tentoonstellingen, wedstijden en bloemschik-events. Wat wij daar zien willen we graag met u delen.  Wij verdiepen daar onze kennis, en willen ook dat graag met u delen. Wij kopen daar nieuwe en interessante materialen, hulpmiddelen en benodigdheden voor het bloemschikken in, en willen u graag daarvan op de hoogte houden.

Natuurlijk is een weblog geen éénrichtingsverkeer: wij vertellen u wat wij weten en aanbieden, wij hopen dat u met uw vragen naar ons toe komt. Want samen willen we maar één ding: maximaal genieten van ons enthousiasme en onze liefde voor het bloemschikken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>